LEVERING OG RETUR

Levering og Retur - Valiubutikk.com

Levering:

  1. Leveringstid: Leveringstiden varierer mellom 5-15 arbeidsdager etter at pakken har blitt sendt fra vårt lager. Dette avhenger av din plassering og produktenes opprinnelse. Vi jobber kontinuerlig med våre leverandører for å sikre raskeste og mest pålitelige leveringstjenester.

  2. Bekreftelse av ditt kjøp: Etter at du har fullført din bestilling, vil du motta en bekreftelsesmail som inkluderer informasjon om de sendte produktene. Denne e-posten vil inneholde sporingsinformasjon slik at du kan følge pakken din underveis.

  3. Internasjonal Levering: Vi tilbyr internasjonal levering for å imøtekomme våre kunders behov over hele verden. Vær oppmerksom på at leveringstider og kostnader vil variere avhengig av destinasjonen. Nøyaktig informasjon vil bli oppgitt ved utsjekking.

Returinformasjon:

  1. Kontakt oss: Ønsker du å returnere et produkt? Ingen problem! Vennligst kontakt oss på postvaliu@gmail.com eller bruk vårt returskjema på nettsiden for å informere oss om din returforespørsel.

  2. Returfrakt: Kunden er ansvarlig for returfraktkostnadene. Vi anbefaler bruk av en pålitelig sporingsmetode for å sikre en trygg retur til den oppgitte adressen.

  3. Full Refusjon: Når vi har mottatt og godkjent din retur, vil du motta full refusjon. Dette inkluderer hele beløpet du har betalt for produktet, eksklusive returfraktkostnader.

  4. 30 Dagers Returperiode: Du har 30 dager fra mottak av varen til å innlede returprosessen. Dette gir deg tilstrekkelig tid til å evaluere produktet og sikre at det oppfyller dine forventninger.

  5. Returadresse: Den nøyaktige returadressen vil bli oppgitt i returinformasjonen du mottar etter å ha kontaktet oss. Vennligst sørg for å følge de angitte instruksjonene nøye.

  6. Defekte eller Feilaktige Produkter: Hvis du har mottatt et defekt eller feilaktig produkt, vennligst gi oss beskjed så snart som mulig. Vi vil løse problemet og dekke alle kostnader knyttet til returfrakt.

Vi ønsker å gjøre returprosessen så enkel som mulig for deg. Har du spørsmål eller trenger ytterligere veiledning, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Takk for at du handler hos Valiubutikk.com!